Zelf bouwen

Zelf bouwen

Of het nu gaat om een ingrijpende verbouwing of het realiseren van een totaal nieuwe woning, JAN zorgt voor overzicht, structuur en rust. Zodat je de intensieve periode die je ingaat, niet ervaart als een slopend verhaal, maar als een spannend avontuur dat je juist energie geeft!

Een helder gestructureerde aanpak voorkomt stress, ergernis en risico’s. JAN knipt het complexe bouwproces, in overzichtelijke en beheersbare stukken.  

1

Startfase

In deze fase helpt JAN je wensen en verwachtingen te vertalen in concrete plannen. Wat is je budget? Met welke procedures hebben we te maken? Wat is je deadline? Misschien weet je al een locatie en heb je al een kavel. Zo niet, dan helpt JAN je graag een mooie plek voor je droomhuis te vinden. Vervolgens neemt hij het hele bouwproces met je door. Je weet precies wat je te wachten staat. 

2

Besluitfase

Tijd om knopen door te hakken en je ideeën te vertalen naar een helder plan van aanpak met alle te zetten stappen. Inclusief tijdsplanning. Al je wilt, helpt JAN je een architect te vinden die jouw droom uitwerkt tot jouw ideale woning.  

3

Voorbereidingsfase

Samen met de architect bespreken we je wensen en ideeën. Vervolgens komt er een ontwerp op tafel liggen. Is dit wat je aanspreekt? Is het haalbaar, praktisch en financieel? Voldoet het aan je verwachtingen wat betreft comfort, uitstraling, ruimte, afwerking, duurzaamheid …? 

Vervolgens is het tijd om een aannemer te selecteren die het beste bij jou en je ontwerp past. Misschien ken je zelf een bouwer die je aanspreekt. En anders vinden we wel een betrouwbare partij in het netwerk van JAN. 

4

Bouwfase

Aan de slag. Misschien wil je het werk voor een deel zelf aansturen. Of je laat het helemaal over aan JAN. Van het uitzetten van je woning op de kavel (champagne!) tot het ophangen van de gordijnen, als je wilt word je van A tot Z ontzorgd! 

Woon je prima, maar wordt het wel tijd voor een verbouwing? Omdat je meer of minder ruimte nodig hebt? Omdat je een meer moderne uitstraling wilt? Of omdat je wilt verduurzamenGoed idee, bel JAN. 

Gerealiseerd door JAN.

Gerealiseerd door JAN.
Gerealiseerd door JAN.
Gerealiseerd door JAN.