Verduurzamen

U wilt graag in uw huidige woning blijven wonen, maar u wilt uw energieverbruik verlagen. U wilt bijvoorbeeld een betere bijdrage leveren aan het milieu, minder geld uitgeven aan uw energieverbruik of u wilt maatschappelijke ontwikkelingen voor blijven. Waar begint u dan? En hoe kunt u dat, indien nodig of wenselijk, op een efficiënte manier combineren met het onderhoud van uw woning. 

Het verduurzamen van uw woning kan op veel verschillende manieren, in kleine stapjes of juist grootschalig. 

Als u uw woning niet in één keer wil verduurzamen, maar stap voor stap onderdelen van uw woning wilt verbeteren, wat is dan de juiste volgorde, het juiste moment en de juiste aanpak? 


Zodra uw wensen en verwachtingen bij JAN bekend zijn, maakt JAN een passend plan van aanpak. In dit plan van aanpak worden alle wenselijke onderdelen opgenomen en zo concreet mogelijk uitgewerkt. Met dit plan van aanpak wordt voor u inzichtelijk welke stappen ondernomen kunnen worden, hoe uitvoerende partijen dat moeten doen, aan welke kwaliteitseisen de aanpassingen en de materialen moeten voldoen en de volgorde waarin deze moeten worden uitgevoerd. U bepaald vervolgens zelf of u de acties zelf uit wilt zetten en monitoren of dat u dat aan JAN overlaat. Uiteraard bepaalt u helemaal zelf in hoeveel stappen u uw woning wil verduurzamen. 

Wilt u ook inzicht in het (toekomstig) onderhoud aan uw woning dan kan dit in het plan van aanpak worden opgenomen.NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP VOOR EEN GRATIS EERSTE GESPREK