ONDERHOUD 

Elke woning heeft onderhoud nodig. En goed onderhoud kost geld. Het is daarom belangrijk om een goede afweging te maken in de noodzaak van de onderhoudswerkzaamheden, de eisen die u stelt aan de kwaliteit van uw woning en de prioritering van het noodzakelijke of wenselijke onderhoud.

JAN kijkt met u naar al deze aspecten: is het onderhoud noodzakelijk of wenselijk? Welk budget heeft u voor de specifieke maatregel? Wat moet het onderhoud u uiteindelijk op gaan leveren? Denk hierbij aan extra woonplezier, waardevermeerdering van uw woning of modernisering omdat u de woning overweegt te verkopen. Aan de hand van uw wensen, stelt JAN een compleet en passend plan van aanpak op. Met dit plan van aanpak weet u welke stappen u moet zetten, hoe u in gesprek kunt gaan met uitvoerende partijen en welke volgorde u aan moet houden voor de werkzaamheden.  Als u dat wilt,  kan JAN dit proces ook geheel voor u uit handen nemen.


Mocht u overwegen uw woning niet alleen te onderhouden, maar ook te verduurzamen of eventueel te verbouwen, dan denkt JAN graag met u mee.

NEEM GEHEEL VRIJBLIJVEND CONTACT MET ME OP VOOR EEN GRATIS EERSTE GESPREK