Contact

Wilt u ook bouwen zonder zorgen?

JAN luistert graag naar uw plannen:

Het eerste adviesgesprek is gratis!

JAN Bouwmanagement
Jan van Zanten

06 - 13379459
jan@jan-bouwmanagement.nl

Wichard van Pontlaan 86
5302 XC Zaltbommel

KvK: 70183961
BTW: NL001929368B22
IBAN: NL50 RBRB 0706 4350 01

Wat anderen over JAN zeggen.

JAN is zijn geld dubbel en dwars waard”

JAN is zijn geld dubbel en dwars waard”

“Ook al heb je een aannemer, er moet ontzettend veel worden geregeld als je zelf een huis gaat bouwen. JAN bracht daar structuur in en zette voor ons een goede planning op. Hij weet je wensen helder te vertalen naar de uitvoering en is vanuit zijn expertise in staat de juiste kritische vragen te stellen aan de aannemer. Zonder zijn begeleiding zouden er meer fouten zijn gemaakt of dingen anders gerealiseerd dan je voor ogen had. Ook in die zin is JAN zijn geld dubbel en dwars waard!”
Max Janssen, particulier opdrachtgever
“JAN heeft de expertise die wij missen”

“JAN heeft de expertise die wij missen”

“Wij hebben ervaring in het renoveren van woningen, maar minder in projectontwikkeling. Dat is heel andere koek. JAN brengt de kennis en kunde in die wij missen. Hij heeft een enorm uitgebreid – en goed! – netwerk. En wat ik heel belangrijk vind: hij kan uitstekend communiceren. Ook als je het eens niet met elkaar eens bent. En dat gebeurt als je in zee gaat met een kritische sparringpartner als JAN!”
Piet Oomen, particuliere projectontwikkelaar
“JAN zorgt voor structuur en efficiency”

“JAN zorgt voor structuur en efficiency”

“JAN versterkt ons met specifieke kennis op het gebied van onderhoud en gebouwbeheer. Kennis waarover wij zelf in onvoldoende mate beschikken. Hij heeft meer structuur, efficiency en effectiviteit in het beheer van onze gebouwen gebracht. Zodanig, dat niet alleen wij als bestuur, maar ook onze schooldirecteuren dik tevreden zijn. Complimenten van twee kanten dus!”
Annette Engelaar, controller Borgesiusstichting

JAN helpt!

Kan ik ook jou helpen met je bouwplannen?
Bel even voor een afspraak. Geheel vrijblijvend uiteraard.